Ampparit voittoon sarja-avauksessa
Julkaistu: 26.09.2016 00.00

AMPPARIT VOITTOON SARJA-AVAUKSESSA

Lauantaina pelattu sarja-avaus Haapajärven Kiiloja vastaan päättyi Amppareiden voittoon lukemin 12-4 (7-0, 4-3, 1-1). Ottelun ensimmäinen erä sekä toisen erän ensimmäinen puolikas olivat kotijoukkueelta pelisuunnitelman mukaista kiekkoa, jonka myötä joukkue johtikin ottelua parhaimmillaan jo lukemin 9-0. Ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla osalla pelaajista alkoi vilkkumaan pistetehtailun kiilu silmissä ja sitä seuranneen ylihyökkäämisen myötä joukkueen peli osittain hajosi ja Kiilat pääsivät vastahyökkäyksillä sekä ylivoimamaaleilla paremmin peliin mukaan. Kotijoukkueen ehdotonta parhaimmistoa oli kurinalaisesti koko pelin ajan esiintynyt kolmosviisikko Mikko Nevalainen, Tommi Pöllänen, Norberts Danemanis puolustajinaan Juuso Kumpumäki ja Konsta Joro, joiden kentällä ollessa vastustaja ei onnistunut maalinteossa kertaakaan ja vastavuoroisesti viisikko oli rakentamassa peräti yhdeksää kotijoukkueen osumaa. Amppareiden pelit jatkuvat tulevana lauantaina Haapavedellä. Kotihallissaan Ampparit esiintyvät seuraavan kerran lauantaina 8.10.2016 klo 16.00, jolloin vierailulle saapuu Limingan Kiekko.