Ampparit jäi pisteittä Kainuussa
Julkaistu: 13.11.2017 00.00

AMPPARIT JÄI PISTEITTÄ KAINUUSSA

Lauantai-iltana oli Jääkiekkojaoston edustusjoukkue Amppareilla vieraspelin vuoro, kun joukkue matkusti Suomussalmelle paikallisen
Palloseuran vieraaksi. Ottelua pelattiin kaksi erää hyvinkin tasaisissa merkeissä, tuloksen ollessa viimeiseen erään lähdettäessä 3-3. Kolmannen erän ensimmäinen kymppiminuutti koitui kuitenkin vierasjoukkue Amppareiden kohtaloksi, sillä kahdella pakkiparilla liikkeellä ollut joukkue ei enää voinut mitään SuPS:n lisätessä kaasua ja tekemällä kolme nopeaa maalia. Ottelun lopputulos kirjattiin numeroin 8-5, joista huippuvireessä ollut tutkapari Kumpulainen-Laitila vastasikin joukkueen neljästä maalista. Myös maalivahti Matti Huttunen pelasi tyylikkäästi torjumalla 56 kertaa ottelussa. Voittonsa ansiosta SuPS nousi tasapisteisiin Pohtilaisten kanssa, joten tämä kuuden pisteen ottelu menetettiin viimeisessä erässä. Ensi lauantaina Ampparit kohtaa Raahen Teräs-Kiekon kotihallissaan, joten on taas aika korjata kotivoitolla pisteet Pyhäjärvelle.

Lauantain pistesaalis näyttää seuraavanlaiselta: Jussi Kumpulainen 3+1, Joona Laitila 1+3, Vesa-Pekka Rämö 0+2, Norberts
Danemanis 1+0 sekä Niko Haapio 0+2. EHu.