Ampparit tylsytti Teräs-Kiekon
Julkaistu: 21.11.2017 00.00

AMPPARIT TYLSYTTI TERÄS-KIEKON

Lauantaina nähtiin kotihallissa varsinainen trilleri, kun Pohdin jääkiekkojaoston edustusjoukkue sai vastaansa Teräs-Kiekon Raahesta. Luisteluvoimainen vierailija hallitsi ottelun alkumetreillä peliä luoden runsaasti maalipaikkoja itselleen, mutta yksi voiton takuumiehistä, maalivahti Miikka Haapasaari torjui kaiken mitä torjuttavissa oli. Miikalle kertyi koko ottelussa ruhtinaalliset 62 torjuntaa, kun taas vastustajan maalivahti venyi kiekon eteen 26 kertaa. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja vielä kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätymistä lukemat olivat 2-2. Huikeaksi trilleriksi peli meni, kun raahelaiset menivät 2-3 johtoon reilut pari minuuttia ennen loppusummeria. Ampparit eivät luovuttaneet ja tämä
vanha sanonta -ottelu kestää 60 minuuttia- sai todistuksen, kun Pohti tasoitti lukemat 3-3:een puolitoista minuuttia ennen loppua. Jatkoaikakaan ei tuottanut tulosta, joten ratkaisu jäi voittomaalikisaan, jossa ensimmäisenä vetäjäna Olli-Pekka Majava napautti kiekon verkkoon,kun taas Haapasaari torjui kaikki kolme vierasjoukkueen yritystä. Näin makea 4-3 voitto antoi yleisölle sen mitä he tulivat katsomaankin.

Pisteille ylsivät tässä jännitysnäytelmässä: Olli-Pekka Majava 1+1, Joona Laitila, Leevi Tikka ja Norbrts Danemanis 1+0 sekä Pekka Tikanmäki, Sampo Joro, Juuso Kumpumäki, Jussi Kumpulainen sekä Aapo Varis 0+1. EHu.