PyPo:n B-nuoret Kellopuoti-turnauksen voittoon
Julkaistu: 27.08.2017 00.00

PyPo:n B-nuoret Kellopuoti-turnauksen voittoon

Pyhäjärven B-nuoret voittivat Iisalmessa 26.-27.8 pelatun Kellopuoti-turnauksen. Turnaukseen osallistuivat isäntäjoukkue Kalpa/IPK, Warkkis Varkaudesta, Cowboys Nivalasta, JyKi Jyväskylästä ja Pyhäjärven Pohti.

Lauantain voitokkaan päivän jälkeen pojilla oli hyvä henki päällä ja sunnuntain ensimmäisessä pelissä JyKi kaatui lukemin 6-4. Päivän toisessa, ja meille turnauksen viimeisessä, pelissä vastaan luisteli tähän asti myös tappioitta pelannut Warkkis, joten kyseessä oli voittokamppailu. PyPo sai peliin unelma-alun ja johti alkuminuuteilla jo 3-0. Ottelun kuluessa peli hieman tasoittui ja loppulukemiksi PyPo takoi 6-3.

Joukkue pelasi upean turnauksen alusta loppuun ja uskollisella kannattajajoukolla oli ilo seurata poikien edesottamuksia katsomosta käsin. Tästä on hyvä jatkaa kohti 9.9 pelattavaa kotiturnausta ja alkavaa sarjakautta.

Voitokkaassa joukkueessa pelasivat maalivahdit Leevi Mäkelä ja Mio Piippo sekä kenttäpelaajat Juha Pinola, Joonas Pönkkö, Tatu Montonen, Rolle Ainasoja, Vili Piippo, Aapo Varis, Tommi Pöllänen, Tuukka Jokela, Juho Kananen, Sami Sorvala, Arttu Pikkarainen, Konsta Joro, Heikki Huttunen, Sampo Joro ja Topi Halonen. Joukkueen voittoon luotsasi valmentaja Juha Aho.

Seuran uusimmat

Pyhäjärven Pohti ry /
Jääkiekkojaosto /
Tunturitie 3
86800 Pyhäsalmi
fax (08) 780 229