Op- turnauksen voitto Haukiputaalle
Julkaistu: 10.09.2017 00.00

Op- turnauksen voitto Haukiputaalle

Haukiputaan Ahmat vei Op- turnauksen voiton!

Lauantaina 9.9.17 pelattiin Inmet Areenalla PyPo:n B- nuorten järjestämä Op- turnaus. Turnaukseen osallistuivat Ahmat Haukiputaalta, Muhoksen Jääklubi, Hermes Akatemia Kokkolasta ja kotijoukkue PyPo.

Turnaus oli hyvätasoinen ja tasainen, pelit käytiin hyvässä reilun pelin hengessä ja olivat hienoja, tasaisia vääntöjä. Haukiputaan Ahmat aloittivat pelipäivän voittamalla isäntäjoukkueen 3-5 ja säilyttivät tasonsa hienosti koko päivän. Ahmat jaksoivat vääntää tiukat taistot voitoikseen ja pelasivat tappioitta kaikki pelit ja veivät koko Op- turnauksen voiton. PyPo:n pelit hieman ailahtelivat, aamun tappion jälkeen joukkue kasasi hienosti itsensä ja vei MuJK- PyPo pelin 3-6. Viimeinen peli Hermestä vastaan oli jo kahden väsyneen joukkueen tasaista vääntöä. Varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 2-2 ja mentiin jännittävään voittolaukauskilpailuun, jonka Hermes vei itselleen.

Kiitos hienosta pelitapahtumasta turnaukseen osallistuneille joukkueille, Jokilaaksojen erotuomarikerhon tuomareille ja ahkeralle talkooväelle!

Ottelutulokset:

PyPo - Ahmat 3-5

Hermes - MuJK 2-4

Ahmat - Hermes 3-2

MuJK - Ahmat 0-1

Hermes - PyPo 3-2 VL

Lopputulokset:

1, Ahmat 6p

2. PyPo 3p

3. MuJK 2p

4. Hermes 2p

Seuran uusimmat

Pyhäjärven Pohti ry /
Jääkiekkojaosto /
Tunturitie 3
86800 Pyhäsalmi
fax (08) 780 229