Kauden huipentuma: Junnut vastaan äidit
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

Kauden huipentuma: Junnut vastaan äidit

Kauden odotetuimman (ja pelätyimmän) pelin aika koitti juuri ennen kauden päättävää Genelec-turnausta. G- ja F- juniorit saivat vastaansa äitien timanttisen kovan peliporukan.

Äitien taktiikkapalaverissa päätettiin yksissä tuumin voitto tavoitteeksi... Ja ajateltiin rohkeasti, että vain lahjattomat treenaavat. Kaikki näytti ennen peliä siis hyvältä.

Ja tiukalta peli (aluksi) vaikuttikin. Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että äidit saivat muutaman isän vahvistukseksi. Äitien molemmissa joukkueissa testattiin siis isien maalivahtitaitoja... Hienoja torjuntoja nähtiinkin, hikeä vuodatettiin urakalla ja syöttökuviotkin alkoivat äitien toimesta onnistua.... Vaan ei auttanut!

Meidän juniorit ovat kehittyneet huimasti taas vuoden aikana. Sekä G- että F- juniorit ottivat voiton äideistä ehkäpä jopa näytöstyyliin... Katsomo kommentoi äitien hieman kankeaa tyyliä omintakeiseksi... Ehkäpä äitien on syytä treenata seuraavaa vuotta varten, äiti-liiga siis pystyyn. ;)

Kiitos koko joukkue: junnut, äidit, isät ja sisarukset! On ollut mukava kausi, viikonloppuna vielä viimeinen turnaus ja kesäloma jääkiekon osalta koittakoon.




Seuran uusimmat

Pyhäjärven Pohti ry /
Jääkiekkojaosto /
Tunturitie 3
86800 Pyhäsalmi
fax (08) 780 229