KuKi HT tyly vieras Amppareille
Julkaistu: 17.10.2018 00.00

13.10 jatkui Pyhäjärven Pohdin kotipelit Kuhmon Kivaa vastaan, joka olikin tuttu vastus alkusyksyllä pelatusta turnauksesta. Peli alkoi tasaisissa merkeissä ja pelin avausmaali syntyikin vasta ensimmäisen erän puolivälissä vierasjoukkueen toimesta. KuKi onnistui erän loppuun vielä kerran laittamaan kiekon maaliin joten PyPo lähti toiseen erään 0-2 takaa-ajoasemasta. Toisessa erässä ei paljoa maaleilla herkuteltu kun erän ainoan maalin teki KuKi. Kolmanteen erään kotijoukkue lähti voimaantuneena, kun Jussi Kumpulainen pääsi iskemään PyPon ensimmäisen maalin Jari Humalojan syötöstä. Kuhmo ei siitä lannistunut vaan iski heti maalin PyPon verkkoon varman johdon säilyttämiseksi. Pian Pohti pääsi iskemään ylivoimalla ja se tuotti tulosta, kun Konsta Joro ohjasi kiekon maaliin Juuso Kumpumäen loistavasta laukauksesta. KuKi ei hätkähtänyt vaan tylytti kotijoukkuetta laittamalla kiekon vielä kahdesti maaliin iskemällä loppulukemiksi 2-6.