Amppareiden playoff-paikka jäi haaveeksi
16.2.2019 18:57 Uutiset / Ampparit

Mio Piippo torjuu, Topi Halonen puolustaa.

Amppareiden kausi päättyi tällä kaudella Kuusamossa PaKa:n 10-3 maalijuhliin. Ensimmäisen erän pohtilaisia piti pystyssä Mio Piipon loistavat torjunnat, jotka ihastuttivat kuusamolaisyleisöäkin, mutta jatkossa Pallokarhut vyöryivät vimmalla Pohdin maalille ja omat virheet kostautuivat armotta. Mutta, Tikanmäen Pekkaa lainataksemme, "viimeinen 3,5 minuuttia pelistä voitettiin 0-2 eli hymyssä suin bussiin ja kotimatkalle".

Kausi oli nuorelle Amppari-joukkueelle ailahteleva ja opettavainen. Syksyllä joukkue tuli hyvin treenanneena ja ehkä hieman valmiimpana kuin sarjan muut joukkueet, jotka vielä pitkin syksyä kokoilivat joukkueita kasaan. Ampparit malttoivat pelata kurinalaista viisikkopeliä ja neljällä ketjulla saatiin pidettyä vauhtia yllä vielä ehkä hieman kesäterässä olleita joukkueita vastaan ja pisteitä tippui laariin mukavasti. Ensimmäinen kohtaaminen Pallokarhujakin vastaan päättyi kotona riemukkaaseen jatkoaikavoittoon 7-6. Toki Mio Piipon huikea työskentely tolppien välissä pelasti myös monta pistettä pohtilaisille.

Kauden edetessä vastukset kovenivat ja Amppareiden porukasta puolestaan piti lainata pelaajia SA Int:iin, loukkaantumiset ja sairastelutkin osaltaan joukkuetta harvensivat. Parhaillaan sarjataulukossa neljäntenä ollut joukkueemme valui pikkuhiljaa alaspäin playoff-viivan alarajan tuntumaan ja kun ratkaisevat ottelut HaU:ta ja OYUS:aa päättyivät tappiolle, niin palyoff-pelit alkoivat jäädä haaveeksi.

Pääasiassa B- ja A-juniori-ikäisistä pelaajista koostuva joukkueemme oli selvästi sarjan nuorin ja siihen nähden syksy alkoikin odotettua paremmin, mutta vaikka intoa olikin, niin kokemus ei riittänyt vielä oikaisemaan tappiokierrettä. Ensi kaudeksi joukkueen perusrunko olisikin jo kasassa, mutta toivottavasti saisimme joukkoon mukaan nuoruuden lisäksi myös lisää kokemusta ja taitoa, jotka kantaisivat nuorta joukkuetta hankalampienkin vaiheiden yli.

Suuret kiitokset koko joukkueelle, valmennus- ja huoltotiimille sekä ahkeralle tukiryhmälle.

Lämpimät kiitokset myös joukkueemme kaikille tukijoille kaudella 2018-2019:

Pääyhteistyökumppanit Pyhäsalmi Mine, OP Suomenselkä, Hampaankolo, Pyhäjärven kaupunki, Pyhäjärven Kehitys ja Pyhäjärven Sanomat.

Joukkuettamme ovat tukeneet myös Aurinkoranta Koti Oy, Konepappila Oy, Kiineistöhuolto Harry Pönkkö, M-Solutions Oy, Vaakaporauspalvelu VPP Oy, Kaken Kultapaja, Paikallinen Sähkömies, Emolahti Camping, Pyhäsalmen Apteekki, Pehutec Oy, LVI-Nurmimäki, NIHAK ry.

Pelaajien kummiyritykset: VMV Puunkuljetus Ky, Korholan Mansikka, Tmi Puunhelinää, Veljekset Silvennoinen Oy, Pyhäsalmen Konepalvelu Oy, Traktoriurakointi A.Taskinen, Ylä-Savon RK-Asennus Oy, Savon Murskaus, EK-Sähkö Oy, Kuljetusliike Keränen Oy, Marjanet Ay, Pyhäsalmen Metallityö Oy, JMS-Konepalvelu, Salamen Tili Oy, Täydenkuun Tanssit, Koneurakointi A.Tikkanen, Tapani Huuskonen, Autoruletti Oy, HASA, Kaivinkonepalvelu H.Laitila Oy, Mainostuuli, Pyhäsalmen Rauta-Sport Oy, Pyhäjärven Autokatsastus Oy, SEO Pyhäsalmi, Veikon Kone Pyhäsalmi.

Ja vielä suuret kiitokset yleisölle, jota kotiotteluissa oli aina mukavasti paikalla kannustamassa. Ensi syksynä jatketaan!!   
Lisää uutisia
Ampparit
Kategoriat