Kärpät-TPS Marjoniemi Camping Challenge 16.8.2019 klo 19.00
21.2.2019 17:33 Uutiset / Ampparit

Kärpät-TPS Inmet-Areenalla perjantaina 16.8.2019 klo 19.00.

Jääkiekkoa aivan Suomen terävimmältä huipulta ensi elokuussa Pyhäjärvellä!

Juuri uuden jääkiekon sarjakauden 2019-2020 alla, ennen Champions Hockey Leaguen ja sen jälkeen SM-liigan käynnistymistä, pelataan Pyhäjärvellä todellinen huippuottelu.

Haasteottelussa ”Marjoniemi Camping Challenge” perjantaina 16.08.2019 klo 19.00 Pyhäjärven Inmet-Areenalla asettuvat vastakkain Oulun Kärppien ja Turun Palloseuran liigajoukkueet.

Oulun Kärpät johtaa jääkiekon SM-liigaa tällä hetkellä ylivoimaisesti ja Turun Palloseura on selvällä erolla muihin joukkueisiin sarjassa toisena.

Mahdollista on, että tämän kevään tulevat finaalijoukkueet ottavat toisistaan uudelleen mittaa ensi elokuussa Pyhäjärvellä, mutta ei toki mennä vielä asioiden edelle.

Lisämielenkiintoa otteluun tuo Pyhäjärven ”oman pojan” Miska Humalojan mahdollinen ensiesiintyminen ”Kärppä-paidassa” oman kotipaikkakuntansa kaukalossa. Kärppien Atte Ohtamaa on myös kotoisin lähiseudulta eli Nivalasta

Tervetuloa seuraamaan huippukiekkoa Pyhäjärvelle! Lippuja on myynnissä vain noin 800 kpl, joten kannattaa ostaa omasi mahdollisimman pian. Kysyntä on varmasti suurta, tämä on kautta aikojen ensimmäinen SM-liigajoukkueiden otteluvierailu Pyhäjärvellä.

Liput ovat tulleet juuri myyntiin lipputoimisto.fi ja ticketmaster.fi palvelujen kautta.

Ottelutapahtuman järjestelyistä vastaavat Pyhäjärven Pohdin jääkiekkojaosto/edustus, Pyhäjärven Kehitys Oy, Tmi Mainostuuli ja Marjoniemi Camping Oy.


   
Lisää uutisia
Ampparit
Kategoriat