Ampparit hyvässä iskussa Haapaveden Urheilijoita vastaan
Julkaistu: 06.11.2018 00.00

Viime lauantaina 3.11. Ampparit saivat vieraakseen Haapaveden Urheilijat. Ottelu lähti jännittävässä asemassa käyntiin, koska sarjataulukossa Ampparit johtivat Haapaveden Urheilijoita kolmen pisteen verran. Ampparit tulivat selvästi voitontahtoisella ilmeellä, mistä kertoo heti ensimmäisten minuuttien aikana tehty maali jonka iski Arttu Pikkarainen. Ensimmäinen erä oli täysin Amppareiden hallintaa ja pian vastustajan verkko heilui taas, kun Jussi Kumpulainen vei kotijoukkueen kahden maalin etumatkalle. Toinen erä oli tasaväkisempää, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maaleja tekemään. Kolmatta erää kerkesi kulua alle puoli minuuttia, kun Pekka Tikanmäki onnistui laittamaan kiekon häkkiin. Amppareiden maalisaldon viimeisteli erän loppupuolella Joonas Pönkkö, joka laukaisi kiekon maaliin Rolle Ainasojan syötöstä. Vierasjoukkue antoi kuitenkin kaikkensa ja pääsivät tekemään maalin, mutta aika ei enää riittänyt ja pelin loppulukemiksi tuli 4-1.