Special Hockey Day lauantaina 10.11
4.11.2018 17:54 Uutiset / G/F

Jännittävä ja mielenkiintoinen tapahtuma tulossa

Jääkiekko on hauska ja elämyksiä täynnä oleva harrastus jokaiselle. Lauantaina 10.11 MLL Pyhäjärven yhdistys yhteistyökumppaneineen järjestää kaikille avoimen tapahtuman Inmet Areenalla. Special Hockey Day - tapahtumassa järjestetään ottelu, jossa vastakkain ovat erityislasten joukkue, KKP Special Hockey Oulusta sekä pyhäjärvisistä jääkiekkoa harrastavista lapsista ja nuorista koottu joukkue, PKP Pyhäjärven Kiekkopojat. Pyhäjärven joukkue on koottu viime vuonna Marko Pehkosen ohjaamista harrastelätkän pelaajista, tänä syksynä aloittaneista harrastesählyn pelaajista sekä Pohdin juniorikiekkoilijoista valmentaja Janne Pesosen avustuksella. Vastustaja joukkue KKP Special Hockey joukkueessa pelaa myös pyhäjärvinen pelaaja. Eetu Malila on kulkenut useamman vuoden Oulussa pelaamassa ja viihtyy jääkiekon parissa innokkaasti.

Tapahtuman tavoitteena on viedä Special Hockeyn sanomaa eteenpäin ja lisätä tietoutta erityislasten harrastusmahdollisuuksista. Suureen kiekkotapahtumaan kuuluvat myös vierailijat. Heitä ovat mm. Heinolan Peliittojen varakapteeni Pasi Kouvalainen sekä Talent-ohjelmasta tuttu tubettaja ZoneVD eli Joona Leppälä. Tapahtumassa palvelee G / F-junioreiden vanhempien avustuksella kahvio, lisäksi on tulossa musiikkia ja tanssiesitystä. Paikalla ovat myös Pyhäjärven vammaisneuvosto ja Ppky Selänteen vammaispalvelut. Jäähallin pihalla on poniajelua sekä iso pehmoliukumäki. Paloautoon ja ambulanssin pääsee myös mahdollisesti tutustumaan. MLL järjestää tapahtuman yhteydessä pikkujoulut, joten hallilta löytyy myös jouluista askartelua, Tonttu Koljanteri, satunurkkaus sekä jouluinen etsintätehtävä.

Tervetuloa isolla joukolla kannustamaan Special Hockeyn pelaajia sekä nauttimaan erilaisista tapahtuman aktiviteeteista. Hallilla nähdään!


   
Lisää uutisia
G/F
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat