Ampparit kohtasivat Raahen Teräs-Kiekko Akatemian
Julkaistu: 02.10.2018 00.00

Pyhäjärven Pohdin edustusjoukkueen kausi jatkui toisella kotipelillä viime lauantaina 29.9 Raahen Teräs-Kiekko Akatemiaa vastaan. PyPo sai pelille loistavan alun, kun heti ensimmäisen erän alkuminuuteilla Tuukka Jokela onnistui tekemään maalin Juho Kanasen loistavasta syötöstä. Ensimmäinen erä oli todella tasaväkistä ja vierasjoukkue pääsikin tasoittamaan pelin lukemiin 1-1 ja pian vieraat ottivat 1-2 johtoaseman ensimmäisen erän lopuksi. Pohti lähti toiseen erään sisuuntuneina ja heti erän alkuun Tatu Montonen iski PyPon tasoihin ja hetken päästä tilanne olikin jo 3-2 Montosen iskettyä kiekon jälleen vastustajan verkkoon. Vierasjoukkue ei pystynyt toiseen erään maaleja tekemään PyPon loistavan maalivahdin Mio Piipon ansiosta. Kolmannessa erässä kotijoukkue joutui pelaamaan alivoimalla, mutta se ei menoa hidastanut sillä pian tilanne oli 4-2 PyPon hyväksi, kun Topi Halonen iski kiekon häkkiin alivoiman viimeisillä minuuteilla. Vierasjoukkue heräsi hetkeksi peliin mukaan ja kavensivat tilannetta numeroihin 4-3, mutta PyPo ei siitä välittänyt vaan pian kasvattivat eroa kahteen maaliin, kun Arttu Pikkarainen laittoi taululle lukemat 5-3 Joonas Pönkön kiekonriiston ja syötön tuloksena. Loppuerän aikana vieraista ei ollut enää mitään vastusta ja kotijoukkue pääsikin iskemään loppulukemiksi 6-3 Tuukka Jokelan tekemällä maalilla.