Maksuton Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu 2019-2020
12.9.2019 15:23 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin.

MAKSUTON POHDIN LEIJONA-KIEKKOKOULU TYTÖILLE JA POJILLE

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille pojille sekä kaikenikäisille tytöille. Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekonkäsittelyä sekä paljon erilaisia pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Pohdin Leijona-kiekkokoulun yhteydessä toimii myös lapsi-vanhempi luistelu. Luisteluun on tuolloin varattuna kaukalon kahvionpuoleinen pääty. Lapsi-vanhempi luistelussa opitaan luistelun alkeet turvallisesti oman vanhemman kanssa. Lapsen luistelun kehityttyä hän voi siirtyä varsinaiseen Leijona-kiekkokouluryhmään.

Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, jossa ovat mukana junioriseurat ympäri maan. Pohdin Leijona-kiekkokouluun osallistuu kauden aikana perinteisesti n. 50-60 lasta.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin. Koska Leijona-kiekkokoulun alkamisaika vaihtelee, on vuoron kellonaika aina hyvä tarkistaa Inmet-Areenan kotisivuilta www.inmetareena.fi, kohdasta jäävuorolista. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Alkuun varustukseksi riittää kypärä (pyöräilykypäräkin käy), luistimet (myös taitoluistimet käyvät), maila (mailan pituuden yleismitta; luistimet jalassa leukaan saakka) ja hanskat (toppahanskatkin käyvät). Mukaan voi toki tulla vaikka täydessä pelivarustuksessa, jos sellainen jo tässä vaiheessa löytyy.

Pohdin Leijona-kiekkokoulu on maksuton ja se sisältää seurapassin (vakuutuksen) sekä kymmenen harjoituskertaa syyskaudella ja kymmenen harjoituskertaa kevätkaudella.

Leijona-kiekkokoulun jälkeen harrastusta on luontevaa jatkaa joukkueissa. Pyhäjärven Pohdin juniorijoukkueissa pelaajat muodostavat joukkueet pääsääntöisesti saman ikäisten lasten kanssa. Kaikkiin näihin ryhmiin otetaan ilolla vastaan uusia pelaajia.

Tiedustelut: Jani Komulainen 044 445 7904.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!


   
Lisää uutisia
Leijona-kiekkokoulu
«  Syyskuu   »
Kategoriat