Ampparit Eloturnauksen voittoon
5.9.2016 13:05 Uutiset / Ampparit

Eloturnaus huipentui Amppareiden ja Suonenjoen Kiekko-Karhujen kohtaamiseen.

AMPPARIT ELOTURNAUKSEN VOITTOON

Pyhäjärven Pohdin jääkiekkojaoston edustusjoukkue Ampparit aloittivat tulevaan sarjakauteen valmistautumisensa harjoituspelien osalta järjestämällä kotihallissaan lauantaina 3.9.2016 järjestyksessään toisen Eloturnauksen, joka päättyi lopulta iloiseen kotijoukkueen voittoon. Eloturnaus on neljän joukkueen kutsuturnaus, jossa pelataan turnausformaatilla kaikki kaikkia vastaan, erien keston ollessa 2 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa.

Turnauksen ensimmäisessä pelissä kelta-mustien Amppareiden vastustajaksi asettui Karstulan Kiva, jonka kanssa turnauksen avauspelin pisteet jaettiin tasatuloksella 3-3 (2-2, 1-1). Päivän toisessa kamppailussaan Ampparit puolestaan kohtasivat Suolahden Urhon, jonka Ampparit onnistuivat kaatamaan loistavan toisen erän myötä loppulukemin 2-4 (1-0, 1-4). Päivän päättäneessä kolmannessa pelissä vastapuolelle luisteli Jääkiekkoliiton Savo-Karjalan alueella sarjaporrasta ylempänä pelaava Suonenjoen Kiekko-Karhut ja tämän pelin panoksena ei ollut kummallekaan joukkueelle enempää eikä vähempää kuin koko turnauksen voitto. Tasapelillä puolestaan kiertopalkintona toimiva voittopokaali olisi matkannut vuodeksi Keski-Suomeen Suolahden Urhon haltuun. Ampparit esittivät turnauksen päätöskamppailussa koko joukkueen voimin sellaista asennetta ja taistelutahtoa, että lopulta Suonenjokisten Kiekko-Karhujen oli antauduttava päämäärätietoisesti surranneiden Amppareiden edessä maalein 5-2 (2-1, 3-1).

Amppareista on huokunut koko alkukauden ajan niin hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki, että se alkaa näkymään joukkueen esityksissä myös varsinaisissa pelitilanteissa. Luonnetta, asennetta, sielua ja sydäntä, siinä ovat Amppareiden tulevan kauden johtavat teesit tiivistettynä. Tämä tarkoittaa sitä, että riittää kun kaikkien pelaajien asenne on taisteleva, sielu mukana pelissä ja jokaisen sydän sykkii oman joukkueen sekä seuran puolesta. Näiden myötä joukkueen tavoitteena on olla peli-ilmeeltään ryhmävoimaan luottava kova duunariporukka, jossa ei ole sijaa laiskottelulle eikä sooloilulle.

Normaalisti kiitosten aika on vasta kauden jälkeen, mutta Ampparit tekevät tästä nyt poikkeuksen ja haluavat kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia turnaus- ja ottelutapahtumissa mukana olevia vapaaehtoisia. Ilman teitä ja arvokasta panostanne mikään ei olisi mahdollista, ei jääkiekossa eikä missään muussakaan urheilulajissa. Samaten lämpimät kiitokset kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille, ilman teitä puolestaan joukkue ei yleensäkään voisi millään muotoa edes toimia. Ampparit arvostavat, kumartavat ja kiittävät kaikkia sidosryhmiään suunnattomasti!

Amppareiden harjoituspelit jatkuvat lauantaina 17.9.2016, jolloin kotihallissa järjestetään syksyn harjoitusturnauksista toinen; Syysturnaus. Syysturnaukseen saapuvat silloin Amppareiden tulevista sarjavastustajista sarjan kärkipäähän etukäteen povatuista joukkueista Haukiputaan Ahmat, Haapaveden Urheilijat ja Nivala Cowboys. Tervetuloa silloin kannustamaan!

Voittoisa Ampparijoukkue pelasi Eloturnauksessa seuraavassa kokoonpanossa (suluissa pelaajan viime kauden joukkue):

MAALIVAHDIT

1 Matti Huttunen (Ampparit)

11 Miikka Haapasaari (Ampparit)

33 Samuli Rajaniemi (Pohti B2)

33 Mikko Humaloja (Pohti B2)

PUOLUSTAJAT

3 Dennis Tammela ”A” (Ampparit)

5 Konsta Joro (Pohti B2)

7 Pekka Tikanmäki (Ampparit)

8 Jari Humaloja ”C” (Ampparit)

20 Juuso Kumpumäki (Ampparit)

35 Olli-Pekka Majava (Ampparit)

HYÖKKÄÄJÄT

4 Mikko Hantula (Ampparit)

9 Toni Leskinen ”A” (Ampparit)

13 Jussi Tikanmäki (Ampparit)

14 Norberts Danemanis (Ampparit)

15 Tommi Rönkä (ei pelannut)

16 Vesa-Pekka Rämö (Ampparit)

17 Tommi Pöllänen (Pohti B2)

18 Joona Kärkkäinen (Ampparit)

19 Heikki Huttunen (Pohti B2)

44 Mikko Nevalainen (Pohti B2)


   
Lisää uutisia
Pyhäjärven Pohti / jääkiekkojaosto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat