Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kaudelle 2016-2017
10.9.2016 13:12 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin.

MAKSUTON POHDIN LEIJONA-KIEKKOKOULU TYTÖILLE JA POJILLE

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille pojille sekä kaikenikäisille tytöille. Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekonkäsittelyä sekä paljon erilaisia pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan. Ohjaajilla on käytössään Leijona-kiekkokouluja varten kehitetyt valmiit harjoitusohjelmat taidoiltaan eritasoisille lapsille.

Pohdin Leijona-kiekkokoulun yhteydessä toimii myös lapsi-vanhempi luistelu. Luisteluun on tuolloin varattuna kaukalon kahvion puoleinen pääty. Lapsi-vanhempi luistelussa opitaan luistelun alkeet turvallisesti oman vanhemman kanssa. Lapsen luistelun kehityttyä hän voi siirtyä varsinaiseen Leijona-kiekkokouluryhmään.

Tänäkin vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, mukana on lähes 200 seuraa ympäri maan. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijona-kiekkokoulua. Pohdin Leijona-kiekkokouluun osallistuu kauden aikana perinteisesti n. 50-60 lasta.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin. Vuoron alkamisaika on aina hyvä tarkistaa Inmet-Areenan kotisivuilta www.inmetareena.fi. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Alkuun varustukseksi riittää kypärä (pyöräilykypäräkin käy), luistimet (myös taitoluistimet käyvät), maila (mailan pituuden yleismitta; luistimet jalassa leukaan saakka) ja hanskat (toppahanskatkin käyvät). Mukaan voi toki tulla vaikka täydessä pelivarustuksessa, jos sellainen jo tässä vaiheessa löytyy.

Pohdin Leijona-kiekkokoulu on maksuton ja se sisältää pelipassin (vakuutuksen) sekä kymmenen harjoituskertaa syyskaudella ja kymmenen harjoituskertaa kevätkaudella.

Tiedustelut:Jani Komulainen 044 445 7904.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!


   
Lisää uutisia
Pohti Hockey
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat