Ampparit taipuivat Kiiloille
Julkaistu: 04.12.2017 00.00

Ampparit taipuivat Kiiloille

AMPPARIT TAIPUIVAT KIILOILLE

Amppareiden synkähkö loppusyksy sai jatkoa, kun jo etukäteen hankalaksi arvioitu vieraspeli Haapajärven Kiiloja vastaan päättyi kotijoukkueen riemujuhliin maalein 10-6 (4-2, 2-2, 4-2). Kiilojen riemun ymmärtää paremmin kuin hyvin, koska joukkueen edellistä sarjapelivoittoa saa hakea niinkin kaukaa kuin lauantailta 30.1.2016, jolloin joukkue onnistui voittamaan niinikään kotipelissään Oulun Yliopiston Urheiluseuran numeroin 8-5.

Johtuneeko Amppareiden kohmettuminen viilentyvistä keleistä vai mistä, kun joukkue on onnistunut saalistamaan viimeisestä viidestä pelistään ainoastaan kolme sarjapistettä. Tuloksia enemmän huolenaiheita aiheuttaa kuitenkin joukkueen peliesitykset. Ainahan voisi vedota loukkaantumisiin ja muihin lieveilmiöihin, mutta tunnetusti niillä mennään ketä on ja suurin syy heikkoihin peliesityksiin on se, että suurin osa pelaajistosta alisuorittaa tällä hetkellä pelitilanteissa ja pahasti. Samaten pelaajistoa vaivaa turhanpäiväinen pelillinen ja käytöksellinen kurittomuus. Harjoituksissa peli kyllä rullaa lähes kaikilla kuten kuuluukin, se täytyisi saada nyt vain siirrettyä myös varsinaisiin pelitapahtumiin. Minkäänlaisia paineita joukkueella ei pitäisi ainakaan enää olla, koska viime aikojen peliesitysten perusteella Ampparit tulevat lähtemään kaikkiin loppukauden peleihin selkeänä altavastaajana.

Ennen joulutaukoa Amppareilla on vielä edessään kaksi kotipeliä; lauantaina 9.12.2017 vierailulle saapuu sarjakärki Haukiputaan Ahmat ja Pohdin jääkiekon Superlauantaina 16.12.2017 kohdataan tämän hetkinen sarjakolmonen Haapaveden Urheilijat. Molemmat pelit käynnistyvät klo 16.00. Amppareiden oma sarjasijoitus on tipahtanut tällä hetkellä sijalle 8.

Haapajärvellä pisteitä onnistuivat kirjauttamaan: Juuso Kumpumäki 3+0, Jussi Kumpulainen 1+2, Joona Laitila 0+3, Norberts Danemanis 0+2, Pekka Tikanmäki 1+0, Tommi Rönkä 1+0 ja Jari Humaloja 0+1.

Ottelun tilastoihin pääset tästä: Kiilat-PyPo 02.12.2017

Otteluohjelmaan, sarjataulukkoon ja tilastoihin pääset tästä: III-divisioona Pohjoinen lohko 7., runkosarja




Seuran uusimmat

Pyhäjärven Pohti ry /
Jääkiekkojaosto /
Tunturitie 3
86800 Pyhäsalmi
fax (08) 780 229