Pohti iski lähes täysin uudella kokoonpanolla
Julkaistu: 25.09.2018 00.00

Viime lauantaina 22. Syyskuuta Pyhäjärven Pohdin edustusjoukkueen kiekkokausi alkoi Oulunsalosta tulevaa Laser Hockey akatemiaa vastaan. Ensimmäisessä erässä oli ehkä hieman jännitystä havaittavissa ja vierasjoukkue pääsikin hetkeksi niskan päälle ja ottivat pari maalia etumatkaa, mutta Tuukka Jokelan tekemä avausmaali kotijoukkueelle kavensi tilanteen lukemiin 1-2. Pohdilla kuitenkin pääsi ote hieman herpaantumaan ja Laser Hockey laittoi kiekon verkkoon vielä kaksi kertaa ennen ensimmäisen erän päättymistä. Toinen erä oli tasaista vääntöä puoliväliin asti. Pohti sai otteen peliin ja alkoi hallita peliä kiekollisesti ja kavensi pelin 2-4. Pohdin toinen maali syntyi Juho Kanasen laukauksen tuotoksena. Toisessa erässä Pohti pelasi ylivoimaa reiluin minuutein. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä ja molemmilla joukkueilla riitti paikkoja kyllikseen, Pohti kuitenkin loi maalintekotilanteita enemmän. Ottelu päättyi lopulta Laser Akatemian voittoon 2-4.