Pienten kausi 2016-2017
Julkaistu: 10.09.2016 00.00

Pienten kausi 2016-2017

Pyhäjärven Pohdin 3-9 -vuotiaiden jääliikuntatoiminnassa on vuosittain mukana n. 100 lasta. Kaikki ryhmät on tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Kokosimme tähän uutiseen tietoja kunkin ryhmän toiminnasta sekä harrastuksen hinnoista ilmoittautumis- ja yhteystietoineen.

MAKSUTON POHDIN LEIJONA-KIEKKOKOULU TYTÖILLE JA POJILLE

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille pojille sekä kaikenikäisille tytöille.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Leijona-kiekkokoulun yhteydessä toimii myös lapsi-vanhempi luistelu. Luisteluun on tuolloin varattuna kaukalon kahvion puoleinen pääty. Lapsi-vanhempi luistelussa opitaan luistelun alkeet turvallisesti oman vanhemman kanssa. Lapsen luistelun kehityttyä hän voi siirtyä varsinaiseen Leijona-kiekkokouluryhmään.

Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, mukana on lähes 200 seuraa ympäri maan. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijona-kiekkokoulua.

Koulutuksen saaneilla ohjaajilla on käytössään Leijona-kiekkokouluja varten kehitetyt valmiit harjoitusohjelmat taidoiltaan eritasoisille lapsille.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin. Vuoron alkamisaika on aina hyvä tarkistaa Inmet-Areenan jäävuorolistasta. Ilmoittautua voi paikan päällä. Alkuun varustukseksi riittää kypärä (pyöräilykypäräkin käy), luistimet (myös taitoluistimet käyvät), maila (mailan pituuden yleismitta; luistimet jalassa leukaan saakka) ja hanskat (toppahanskatkin käyvät). Mukaan voi toki tulla vaikka täydessä pelivarustuksessa, jos sellainen jo tässä vaiheessa löytyy.

Pohdin Leijona-kiekkokoulu on maksuton ja se sisältää pelipassin (vakuutuksen) sekä kymmenen harjoituskertaa syyskaudella ja kymmenen harjoituskertaa kevätkaudella.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

Yhteyshenkilö: Jani Komulainen, Puh 044 445 7904, jani.komulainen@pyhajarvi.fi

LEIJONA-KIEKKOKOULUN JÄLKEEN HARRASTUS JATKUU JOUKKUEISSA

Pyhäjärven Pohdin juniorijoukkueissa pelaajat muodostavat joukkueet pääsääntöisesti saman ikäisten lasten kanssa. Kaikkiin näihin ryhmiin otetaan edelleen uusia pelaajia.

2009-SYNTYNEET JA NUOREMMAT G-JUNIORIJOUKKUEESEEN

Reippaista ekaluokkalaisista koostuva G-joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. G-juniorijoukkue pelaa jo ihan oikeita pelejäkin Pohjoisen alueen Leijona-liigassa. Harrastuksesta syntyvät kustannukset katetaan kuukausimaksuilla, jotka ovat lasta kohden n. 30-40€/kk. Lapsen koko harrastuskausi kustantaa siten n. 240-320€. Joukkueen yhteyshenkilö: Seppo Ruotoistenmäki, Puh 040 587 0423, rmaki@hotmail.com.

2008-SYNTYNEET F2-JOUKKUEESEEN JA 2007-SYNTYNEET F1-JOUKKUEESEEN

F1 ja F2-joukkueilla toimintakausi kestää elokuun puolestavälistä huhtikuun puoleenväliin. Tuona aikana pelaajille järjestetään 80-100 ohjattua peli- ja harjoitustapahtumaa. Kuukausimaksuun sisältyy harjoittelun lisäksi kustannukset Pohjoisen alueella pelattavasta Leijona-liigasta kaikkine pelimatkoineen. Kuukausimaksun suuruus on pelaajaa kohden n. 30-40€/kk. Kauden kokonaiskustannukset ovat siis pelaajaa kohden kutakuinkin 240-320€. Joukkueen yhteyshenkilö: Seppo Ruotoistenmäki, Puh 040 587 0423, rmaki@hotmail.com.

MUKAAN OHJAAJAKSI?

Mikäli Teillä vanhemmilla on halukkuutta osallistua lastenne ohjaustoimintaan, niin mainitkaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai voitte olla suoraan yhteydessä seuran valmennuspäällikköön: Jani Komulainen, Puh 044 445 7904, jani.komulainen@pyhajarvi.fi. Lapsen harrastuksessa mukanaolo on palkitsevaa kaikille osapuolille.

Seuran uusimmat

Pyhäjärven Pohti ry /
Jääkiekkojaosto /
Tunturitie 3
86800 Pyhäsalmi
fax (08) 780 229