Pyhäjärven Pohdissa on tilaa uusille junioreille!
6.9.2017 14:22 Uutiset / Pääsivusto

Pyhäjärven Pohti järjestää toimintaa 3-9 -vuotiaille lapsille kaudelle 2017-2018.

Pyhäjärven Pohdin 3-9 -vuotiaiden jääliikuntatoiminnassa on vuosittain mukana n. 100 lasta. Kaikki ryhmät on tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Kokosimme tähän uutiseen tietoja kunkin ryhmän toiminnasta sekä harrastuksen hinnoista ilmoittautumis- ja yhteystietoineen.

MAKSUTON POHDIN LEIJONA-KIEKKOKOULU TYTÖILLE JA POJILLE

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille pojille sekä kaikenikäisille tytöille.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Leijona-kiekkokoulun yhteydessä toimii myös lapsi-vanhempi luistelu. Luisteluun on tuolloin varattuna kaukalon kahvion puoleinen pääty. Lapsi-vanhempi luistelussa opitaan luistelun alkeet turvallisesti oman vanhemman kanssa. Lapsen luistelun kehityttyä hän voi siirtyä varsinaiseen Leijona-kiekkokouluryhmään.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin. Vuoron alkamisaika on aina hyvä tarkistaa Inmet-Areenan jäävuorolistasta. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Alkuun varustukseksi riittää kypärä (pyöräilykypäräkin käy), luistimet (myös taitoluistimet käyvät), maila (mailan pituuden yleismitta; luistimet jalassa leukaan saakka) ja hanskat (toppahanskatkin käyvät). Mukaan voi toki tulla vaikka täydessä pelivarustuksessa, jos sellainen jo tässä vaiheessa löytyy. Pohdin Leijona-kiekkokoulu on maksuton ja se sisältää pelipassin (vakuutuksen) sekä kymmenen harjoituskertaa syyskaudella ja kymmenen harjoituskertaa kevätkaudella.

Yhteyshenkilö: Jani Komulainen, Puh 044 445 7904, jani.komulainen@pyhajarvi.fi

Leijona-kiekkokoulun jälkeen harrastus jatkuu joukkueissa. Pyhäjärven Pohdin juniorijoukkueissa pelaajat muodostavat joukkueet pääsääntöisesti saman ikäisten lasten kanssa. Kaikkiin näihin ryhmiin otetaan ilolla vastaan uusia pelaajia.

2010-SYNTYNEET JA NUOREMMAT G-JUNIORIJOUKKUEESEEN

Reippaista ekaluokkalaisista koostuva G-juniorijoukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja G-juniorijoukkue pelaa jo ihan oikeita pelejäkin Pohjoisen alueen Leijona-liigassa! Harrastuksesta syntyvät kustannukset katetaan kuukausimaksuilla, jotka ovat lasta kohden n. 40€/kk. Lapsen koko harrastuskausi kustantaa siten alle 300€. Ensi alkuun et tarvitse välttämättä mitään omia varusteita, ne etsitään sinulle lainaan. Kuukausimaksustakaan ei tarvitse huolehtia, voit kokeilla lajia ensimmäisen kuukauden ajan maksutta. Joukkueen yhteyshenkilö: Janne Pesonen, Puh 040 727 3734.

2009-SYNTYNEET F2-JOUKKUEESEEN JA 2008-SYNTYNEET F1-JOUKKUEESEEN

F1 ja F2-joukkueilla toimintakausi kestää elokuun puolestavälistä huhtikuun puoleenväliin. Tuona aikana pelaajille järjestetään 80-90 ohjattua peli- ja harjoitustapahtumaa. Kuukausimaksuun sisältyy harjoittelun lisäksi kustannukset Pohjoisen alueella pelattavasta Leijona-liigasta kaikkine pelimatkoineen. Kuukausimaksun suuruus on pelaajaa kohden n. 40€/kk. Kauden kokonaiskustannukset ovat siis pelaajaa kohden kutakuinkin 300€. Kuten G-juniorijoukkueessa, niin myös F-juniorijoukkueissa ensi alkuun et tarvitse välttämättä mitään omia varusteita, ne etsitään sinulle lainaan. Samalla tavoin kuukausimaksustakaan ei tarvitse huolehtia, voit kokeilla lajia ensimmäisen kuukauden ajan maksutta. Joukkueen yhteyshenkilö: Janne Pesonen, Puh 040 727 3734.

MUKAAN OHJAAJAKSI?

Mikäli Teillä vanhemmilla on halukkuutta osallistua lastenne ohjaustoimintaan, niin mainitkaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai voitte olla suoraan yhteydessä seuran valmennuspäällikköön: Jani Komulainen, Puh 044 445 7904, jani.komulainen@pyhajarvi.fi. Lapsen harrastuksessa mukanaolo on palkitsevaa kaikille osapuolille!


   
Lisää uutisia
Pyhäjärven Pohti / jääkiekkojaosto
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat