Leijona-kiekkokoulu 2020-2021
10.8.2020 13:33 Uutiset / Leijona-kiekkokoulu

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu käynnistyy sunnuntaina 4.10.2020.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille pojille sekä kaikenikäisille tytöille. Pohdin Leijona-kiekkokoulu kokoontuu harjoittelemaan sunnuntaisin.

Pohdin Leijona-kiekkokoulun yhteydessä toimii myös lapsi-vanhempi luistelu. Lapsi-vanhempi luistelussa opitaan luistelun alkeet turvallisesti oman vanhemman kanssa. Lapsen luistelun kehityttyä hän voi siirtyä varsinaiseen Leijona-kiekkokouluryhmään. Alkuun varustukseksi riittää kypärä (pyöräilykypäräkin käy), luistimet (myös taitoluistimet käyvät), hanskat (toppahanskatkin käyvät) ja mahdollisuuksien mukaan jääkiekkomaila (mailan pituuden yleismitta; luistimet jalassa leukaan saakka). Mukaan voi toki tulla vaikka täydessä pelivarustuksessa, jos sellainen jo tässä vaiheessa löytyy.

Pyhäjärven Pohdin Leijona-kiekkokoulu käynnistyy sunnuntaina 4.10.2020, jolloin kauden ensimmäinen harjoituskerta jäällä on klo 12.30-13.45.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilö:

Valmennuspäällikkö

Jani Komulainen

Puh 044 445 7904

jani.komulainen@pyhajarvi.fi


   
Lisää uutisia
Pyhäjärven Pohti / jääkiekkojaosto
«  Syyskuu   »
Kategoriat