Ystävyys on yhteistä
24.4.2022 16:13 Uutiset / Pääsivusto

Ystävyyspelin osallistujat pelin jälkeisessä yhteiskuvassa: Pyhäjärven Pohti & Oulun Kärpät Special Hockey.

UUTINEN 24.4.2022

Sunnuntai-iltapäivänä 24.4.2022 koettiin Pyhäjärven Inmet-Areenalla yksi kauden 2021-2022 kohokohdista, kun Pyhäjärven Pohdin vieraaksi saapui ystävyyspeliin Oulun Kärppien Special Hockey -joukkue. Special Hockey tarjoaa luistelutaidon omaaville erityislapsille ja -nuorille, pojille ja tytöille, mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa. Tasaisen ja tunteita herättäneen pelin vei lopulta nimiinsä Kärpät maalein 6-9, viimeisen osuman synnyttyä suuren maailman malliin tyhjään maalin, Pohdin hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

Pohdin joukkue oli kasattu seuran U12, U14 ja U17 juniorijoukkueissa pelaavista lapsista ja nuorista, jotka olivat sisällä pelin hengessä paremmin kuin hyvin. Oululaisyhdistelmä on puolestaan alunperin Kiimingin Kiekko-Pojat ry:n alkuun saattama ryhmä, joka edustaa tällä hetkellä virallisesti peliasujensa mukaisesti Oulun Kärppiä. Joukkueen valmentajana toimii loistavalla asenteella ja hienolla otteella ryhmää käsittelevä Janne Käyhkö.

Kyseinen ystävyyspeli oli erittäin hieno osoitus siitä, että laji nimeltä jääkiekko kuuluu todellakin kaikille ja erinomainen osoitus puolestaan siitä, että mitä tarkoittavat käytännössä Suomi-kiekon arvoista kunnioitus sekä yhteisöllisyys.

Erityiskiitokset tapahtuman järjestelyistä Pohdin U12-joukkueelle, Katja ja Minna Malilalle sekä Janne Pesoselle.

PYHÄJÄRVEN POHTI KIITTÄÄ OULUN KÄRPPIEN SPECIAL HOCKEY -JOUKKUETTA VIERAILUSTA; YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA!

Finhockey.fi: Special Hockey
Leijonat.fi: Suomi-kiekon arvot
   
Lisää uutisia
Pyhäjärven Pohti / jääkiekkojaosto
«  Toukokuu   »
Kategoriat