Kevään IS- ja Ponsse-turnaukset on pelattu
24.4.2022 18:22 Uutiset / Pääsivusto

Pohdin U8&U9 juniorit Ponsse-turnauksessa sunnuntaina 24.4.2022; heistä tullaan kuulemaan vielä!

UUTINEN 24.4.2022

Mukavasti lämmittävä auringonpaiste, räystäistä tippuva lumien sulamisvesi sekä IS- ja Ponsse-turnaukset Iisalmessa; niistä on juniorikiekkoilijoiden keväät tehty. Iisalmessa päästiinkin onneksi järjestämään taasen tänä keväänä muutaman koronavuoden jälkeen nämä Iisalmen Sanomien ja Ponsse-turnausten nimissä kulkevat perinteisistä perinteisimmät juniorijääkiekkoturnaukset. Turnaukset on tarkoitettu alunperin Iisalmen Sanomien levikkialueen jääkiekkoseuroille, tosin viime vuosina osallistumisaluetta on jouduttu laajentamaan ihan reilustikin yleisen seura- ja joukkuemäärän pienentymisen johdosta. Tämän kevään 2022 turnaukset on merkitty järjestysnumerolla 40., eli erittäin arvostettavasta ja pitkäikäisestä tapahtumasta on todellakin kyse.

Pyhäjärven Pohdista kevään turnauksiin osallistuivat joukkueet seuraavista ikäluokista: PyPo U8, PyPo U9, PyPo U12 ja PyPo U14. U8&U9 ikäluokkien Ponsse-turnauksessa ei sijoituksista pelattu lainkaan, U12 sijoittui omassa IS-turnauksessan toiseksi ja U14 oli puolestaan oman IS-turnauksensa voittajajoukkue. Pohdin U8&U9 joukkueen kuljetukset Iisalmeen sponsoroi Tenhusen Liikenne Oy, joka on yksi koko seuran merkittävimmistä yhteistyökumppaneista ja seuran joukkueiden luottokyyditsijä, aina kun yhteiskuljetuksille on vain tarvetta. Kiitos Tenhusen Liikenne Oy!

Samoin Pyhäjärven Pohti kiittää ja onnittelee Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry:tä, Iisalmen Sanomia sekä Ponssea 40. vuoden ikään ehtineen turnauksen järjestelyistä sekä mahdollistamisesta koko turnauksen olemassaoloajan!


   
Lisää uutisia
Pyhäjärven Pohti / jääkiekkojaosto
«  Toukokuu   »
Kategoriat